Boek over mediaopvoeding 'Van emoji's tot sexting'

Boek cover 'Van emoji's tot sexting'

Oud. Wellicht is het precies hoe je je voelt als je zoon aan z’n vijfde Fortnite-battle van de avond begint. Wanneer je dochter nog maar eens een selfie op Instagram zet. Of als je merkt dat je driejarige kleuter sneller weg is met de tablet dan jij. Oud, en ja, misschien ook een héél klein beetje bezorgd. Is al dat gamen wel gezond? Zitten er geen creeps naar de foto’s van je tienerdochter te staren? Hoort die kleuter van jou eigenlijk niet buiten te spelen? Zucht. Alsof je nog niet genoeg aan je hoofd hebt.  

Het zijn vragen die heel wat ouders zich dagelijks stellen. Ja, dagelijks, want voor een pasklaar antwoord blijven ze maar al te vaak op hun honger zitten. Wat in het ene gezin not done is, is in het andere soms de beste oplossing. In dit boek bundelden we veelgestelde vragen van ouders over mediaopvoeding. We geven een antwoord op deze vragen aan de hand van getuigenissen van ouders, inzichten van experts en handige tips & tricks. Zonder te zeggen hoe het moet, wel hoe het kan.

Boek kopen?

Het boek kost €24,99. Bestel je het boek op de website van Borgerhoff & Lamberigts? Gebruik dan de kortingscode 'medianest' en krijg 10% korting!

Flyers van het boek bestellen om uit te delen in de klas? Stuur een mailtje naar: hallo@medianest.be